GRATIS verzending in NL en België
Betaal niet langer teveel!
HUISMERK de volgende dag leverbaar
Maatwerk mogelijk

Kantelbak

Inhoud

Capaciteit

Prijs

Kantelbak heftruck bestellen bij de Kiepbakspecialist
De kantelbak, ook kiepbak of kiepcontainer genoemd is ideaal om afval te sorteren en te vervoeren. De kantelbak is leverbaar als handige afvalcontainer, in vele afmetingen en formaten. De robuuste constructie met stevige ondergrond zorgt voor een stabiele houding. De kantelbak is simpel op een vorkheftruck aan te brengen, eenvoudig te monteren en praktisch in gebruik. Wil je eenvoudig afvalmaterialen sorteren en kunnen verplaatsen? Kies dan voor de kantelbak voor heftruck van de Kiepbakspecialist. Bestel Online, Gratis Levering!

Onze Kantelbakken zijn overal toepasbaar
Een heftruck kantelbak maakt de werkzaamheden gemakkelijker. Op de werkvloer, in productiehallen, op bouwplaatsen of in opslaghallen verzamel je eenvoudig al je afval bij elkaar en kun je de bakken direct verplaatsen. Kantelbakken zijn ideaal voor het bedrijfsinterne transport van grote voorwerpen of voor de tussentijdse opslag van productieafval. Kantelbakken zijn inzetbaar bij logistieke problemen op de bouwplaats, in de productiehal of in het magazijn. Een kantelbak van de Kiepbakspecialist is van hoogwaardige kwaliteit, met CE-certificering en heeft een robuuste constructie voor een lange levensduur.

Kantelbak voor een heftruck is de ideale oplossing
Het is de oplossing voor het sorteren en verplaatsen van uw afval en materialen. Want afval sorteren = minder vervuilen. Met een kiepbak sorteer je al het bedrijfsafval, zoals glas, papier en karton, klein chemisch afval, plastic, metaal, restafval en meer. We leveren deze handige afvalcontainers, in vele afmetingen en formaten. De robuuste constructie met stevige ondergrond zorgt voor een stabiele houding. Simpel op een vorkheftruck aan te brengen en zo snel te verplaatsen.

Jouw kantelbak koop je bij de Kiepbakspecialist!
Wil je meer weten over het bestellen of staat jouw gewenste kiepbak/kantelbak er niet bij? Geen enkel probleem! Wij bieden ook oplossingen voor kiepcontainers op maat. Neem direct telefonisch contact met ons op. Bel +31 (0)172 – 751263. Dan is het snel geregeld!

© 2024 - Kiepbakspecialist.nl - Alle rechten voorbehouden