GRATIS verzending in NL en België
Betaal niet langer teveel!
HUISMERK de volgende dag leverbaar
Maatwerk mogelijk

LGK container Lange materialen

1.199,00

incl. BTW €0
Gratis verzending in NL en België Maatwerk mogelijk

LGK lange materialen containers staan voor kwaliteit (CE gecertificeerd) en duurzaamheid (Duits fabrikaat). En dat voor een zeer scherpe prijs! Dat is dan ook meteen de reden dat De Kiepbakspecialist.nl deze kiepbakken aan haar assortiment heeft toegevoegd.

Artikelnummer: LGK Categorieën: , , , , Merk:

Beschrijving

Over de LGK container

De LGK container is een kantelbak (kiepbak) met open zijkanten. Dit maakt de container geschikt voor het inzamelen en afkiepen van lange materialen zoals planken, buizen en kunststof profielen. Om de niet aanwezige zijwanden te compenseren, is zowel de bodem-, kiep- als achterwand versterkt met een U-profiel. Dit om de draagkracht van maximaal 1.000 kg te waarborgen. De bak kan worden geledigd met behulp van een trekkoord vanaf de bestuurders. De aanwezige veiligheidsketting is bedoeld om ervoor te zorgen dat de container niet ongewild van de vorken van de heftruck kan afschieten. Net als onze andere bakken, is ook de bak CE en TÜV goedgekeurd en van de allerbeste kwaliteit.

  • Afmetingen (l x b x h): 1440 x 1500 x 780 mm
  • Gewicht: 165 kg
  • Capaciteit: 1000 kg
  • Staaldikte: 3 mm
  • Breedte inrijdkokers 200 mm
  • Hoogte inrijdkokers 60 mm
  • Tussenruimte inrijdkokers 495 mm

Vraag naar de actuele levertijd.

Bekijk ons gehele assortiment kiepcontainers op onze www.kiepbakspecialist.nl. Indien u vragen heeft, staan wij u graag te woord. Kiepbakspecialist is elke werkdag telefonisch bereikbaar tussen 8:00 uur en 17:00 uur. Ook voor maatoplossingen bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen voor uw oplossing op maat.

Extra informatie

Gewicht 165 kg
Afmetingen 1440 × 1500 × 780 cm
Kleur

, , , , , ,

Wielen

, , , , ,

Capaciteit

Staaldikte

© 2024 - Kiepbakspecialist.nl - Alle rechten voorbehouden