GRATIS verzending in NL en België
Betaal niet langer teveel!
HUISMERK de volgende dag leverbaar
Maatwerk mogelijk

GU Lage kiepbak

709,00

incl. BTW €857.89
Gratis verzending in NL en België Maatwerk mogelijk
Artikelnummer: GU Categorieën: , , , Tags: , Merk:

Beschrijving

De GU serie lage kiepbakken

De GU kiepbak is dé traditionele kantelbak met een relatief lage bouwhoogte en is een van onze meest verkochte kantelbakken. Ook voor de GU kiepbakken geldt de hoogste kwaliteit (CE gecertificeerd en Duits fabrikaat) voor een scherpe prijs! GU kiepbakken, ook kantelbakken of kiepcontainers genoemd, zijn verkrijgbaar met inhoudsmaten van 300 liter tot met 2000 liter. Net als in het geval van de EXPO kiepbak, heeft u geen extra hulpmiddel (of traverse) nodig om de bak te ledigen. De grootste verschillen tussen de EXPO serie en deze serie zijn de afmetingen en het kantelpunt. Het kantelpunt van de GU kiepbak bevindt zich in het midden van de container. Zo leegt u uw kantelbak in één keer!Vijf argumenten om voor deze kantelbak te kiezen:

  • Deze kantelbak heeft een gunstige kiephoek vanwege de locatie van het kantelpunt
  • Kiepen op elke hoogte met trekkoord vanaf de bestuurdersstoel
  • Het is gefabriceerd van plaatstaal met rondom een randprofiel
  • Het heeft een stabiel basisframe met inrijdkokers
  • Onze kiepbakken zijn beveiligd tegen onbedoeld afglijden en kiepen met behulp van een standaard veiligheidsketting

Ook deze serie kantelbakken is standaard leverbaar in 5 RAL kleuren (oranje, rood, blauw, groen en grijs) . Wanneer u een andere kleur wilt, dan kunt u dat tijdens het bestelproces eenvoudig aangeven. Hiervoor vragen wij wel een kleine vergoeding (er wordt overigens geen onderscheid gemaakt tussen de verschillende inhoudsmaten).

Volume Afmeting Gewicht Capaciteit Staaldikte
300L 1440x680x580 mm 108 kg 750 kg 3 mm
500L 1440x780x680 mm 121 kg 1000 kg 3 mm
750L 1440x1280x680 mm 156 kg 1000 kg 3 mm
1000L 1640x1280x780 mm 184 kg 1500 kg 3 mm
1500L 1640x1280x1090 mm 215 kg 1500 kg 3 mm
2000L 1640x1680x1090 mm 246 kg 1500 kg 3 mm

Kiepbak toepassingen

De GU kiepbak is een van de beste kiepbakken die op de markt te verkrijgen is. Zoals gezegd zorgt de lage, maar brede uitvoering van dit model er tezamen met de positie van het kantelpunt voor dat de container in één keer geleegd kan worden. Hier heeft u geen traverse voor nodig, maar natuurlijk wel een vorkheftruck. Let er hierbij wel op dat de vorkheftruck sterk genoeg is om het gewicht van de kiepbak (inclusief inhoud) te dragen.

Wanneer de kiepbak geleegd is, kunt u de bak weer in zijn oorspronkelijke positie krijgen door de kiepbak gecontroleerd weer naar beneden te brengen. De twee sloffen aan de voorzijde van de kiepcontainer (zie foto), helpen hierbij. Om ervoor te zorgen dat de kiepbak niet ongewild van de vorken afglijdt, krijgt u er standaard een veiligheidsketting bijgeleverd. Werk altijd met veiligheidsketting! Dit om uw veiligheid, maar ook de veiligheid van uw omgeving te waarborgen.

GU kiepbak (kantelbak) uitvoeringen

Optioneel tegen meerprijs kunnen er een deksel (2-zijdig te openen), wielen en een instelbare kieprem bij geleverd worden; hetzij nylon of rubber. De wielen zijn als gerelateerd product terug te vinden op onze webshop. Voor de voedingsindustrie adviseren wij nylon wielen. Rubberen wielen adviseren wij indien u werkzaam bent in een andere sector.

U kunt ervoor kiezen een kieprem als optie erbij te bestellen; deze zal de grote klap moeten opvangen wanneer de kiepbak wordt geleegd. Zeker bij de grootste varianten binnen de GU serie adviseren wij dit u, aangezien bij het in één keer legen van de bak grote krachten vrijkomen. Een veelgebruikte toepassing van dit model is bijvoorbeeld het legen van een container met afvalzakken. Vanaf de 500 liter uitvoering, is de kieprem erbij te bestellen.

De GU kiepbakken worden net zoals de EXPO kiepbakken geproduceerd op basis van orders. De gemiddelde levertijd bedraagt minimaal 3 weken en kan variëren; vraag alstublieft naar de actuele levertijd.

Kijk ook eens naar onze andere kantelbakken. Wilt u meer advies, neem dan telefonisch contact met ons op. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:00 uur tot en met 17:00 uur. Ook interessant om te weten: wij bieden tevens oplossingen op maat! Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een maatoplossing.

Extra informatie

Gewicht 246 kg
Afmetingen 1640 × 1680 × 1090 cm
Inhoud/capaciteit

, , , , ,

Wielen

, , , , ,

Inhoud

, , , , ,

Capaciteit

, ,

Staaldikte

Kleur

, , , , , ,

© 2024 - Kiepbakspecialist.nl - Alle rechten voorbehouden