GRATIS verzending in NL en België
Betaal niet langer teveel!
HUISMERK de volgende dag leverbaar
Maatwerk mogelijk

SBS Inzamelcontainers

539,00

incl. BTW €0
Gratis verzending in NL en België Maatwerk mogelijk

SBS inzamelcontainers zijn opgebouwd uit een zeer robuuste staalconstructie en zijn de ideale oplossing voor de inzameling en transport van uw materialen. Door het slimme maatsysteem met een rastereenheid van 600 mm, een hoogte van 850 mm en de stapelbaarheid garanderen wij een optimaal gebruik van uw vloeroppervlak in uw vrachtwagen of bedrijfsruimte.

Artikelnummer: SBS 2000-1 Categorieën: , Tags: , Merk:

Beschrijving

SBS Inzamelcontainers voor inzameling en voor transport

SBS inzamelcontainers zijn opgebouwd uit een zeer robuuste staalconstructie en zijn de ideale oplossing voor de inzameling en transport van uw materialen. Door het slimme maatsysteem met een rastereenheid van 600 mm, een hoogte van 850 mm en de stapelbaarheid garanderen wij een optimaal gebruik van uw vloeroppervlak in uw vrachtwagen of bedrijfsruimte. Natuurlijk kunt u de bakken ook los van elkaar gebruiken.

5 Argumenten om de SBS Inzamelcontainers aan te schaffen:

  • Hoogwaardige kwaliteit (CE gecertificeerd), Duits fabrikaat
  • Opgebouwd uit een robuuste staalconstructie
  • Zowel te gebruiken met een vorkheftruck als kraan
  • Individueel onderling stapelbaar tot maximaal 3 lagen
  • Rastereenheid van 600 mm, hoogte van 850 mm en de stapelbaarheid garanderen een optimaal gebruik van het vloeroppervlak.

De inzamelcontainer is verkrijgbaar in 5 verschillende RAL kleuren (oranje, rood, blauw, groen en grijs), zonder meerprijs. Wilt u een container in een andere kleur dan een van onze 5 standaard kleuren? Ook dat is geen probleem. Tegen een kleine meerprijs lakken wij de container in uw eigen RAL kleur naar keuze.

Inhoud Afmeting Gewicht Capaciteit
500L 600x1200x850 mm 122 kg 500 kg
1000L 1200x1200x850 mm 184 kg 1000 kg
2000L 1200x2400x850 mm 263 kg 2250 kg

Inzamelcontainer toepassingen & uitvoeringen

De inzamelcontainers zijn de een van de beste oplossing voor het efficiënt gebruik van uw ruimte. De containers zijn uitgerust met kraanogen voor de hijsen met een kraan en bevatten inrijdkokers voor de vorkheftruck.

Om de mobiliteit van de losse units te vergroten, kunt u kiezen voor een verzinkt transportframe met wielen. Let er wel op u dat voor elke inhoudsmaat een apart frame nodig heeft.

De inzamelcontainers zijn van Duits Fabrikaat en worden geleverd met CE certificering. Top kwaliteit is dus gegarandeerd en daarom geven wij maar liefst 24 maanden garantie op de containers.

 

Kijk ook eens naar onze andere kiepbakken/containers. Komt u er niet uit, neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:00 uur tot 17:00 uur.  Wij bieden tevens oplossingen op maat. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen voor een maatoplossing.

Extra informatie

Gewicht 263 kg
Afmetingen 1200 × 2400 × 850 cm
Inhoud

, ,

Capaciteit

, ,

Staaldikte

Kleur

, , , , , ,

© 2024 - Kiepbakspecialist.nl - Alle rechten voorbehouden